enzh-TWfrdehiitjakoptes

Carp Den Bosc 2023

Carp Den Bosc
From January 20, 2023 until January 22, 2023
(Please double-check the dates and location on the official site below before attending.)

CARP Den Bosch - Brabanthallen

Ik wil een evenement organiseren. Ik exposeer op deze locatie. Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken. 20 t/m 22 januariCARP Den Bosch. Op de hoogte blijven van alles in Brabanthallen 's-Hertogenbosch?

Diezekade 2 *
5222 AK 's-Hertogenbosch * 073 629 39 11 * [email protected]

Volg ons http://www.facebook.com/brabanthallen http://www.twitter.com/brabanthallen https://www.instagram.com/brabanthallen_the_official/ https://www.linkedin.com/company/brabanthallen-'s-hertogenbosch/ https://www.youtube.com/channel/UCnIemFDYBYMfnonQYXmOIZg.

CARP Den Bosch is uitgegroeid tot de grootste jaarlijkse karperbeurs van heel Europa. Jaarlijks vinden meer dan 18.000 karpervissers uit 35 verschillende landen het evenement voor het 'Season's kick-off'.

CARP Den Bosch is verplaatst naar 20 t/m 22 januari 2023!

CARP Den Bosch is uitgegroeid tot de grootste jaarlijkse karperbeurs van Europa. Jaarlijks weten meer dan 18.000 karpervissers uit 35 verschillende landen het evenement te vinden voor het 'Season's kick-off'.

Toen de eerste beurs in de IJsselhallen in Zwolle plaatsvond, hadden wij nooit kunnen voorstellen dat we het gehele complex van 20.000 m2 zouden gebruiken. Laat staan dat we het zouden ontgroeien! De Brabanthallen heeft een totaal expositieoppervlak van 55.000 m2 wat de organisatie de ruimte geeft om verder te groeien de komende jaren.

Maar liefst 25.728 m2 beursoppervlak is gereserveerd voor de eerste editie van CARP Den Bosch in 2023. Tijdens deze drie beursdagen tref je niets anders aan dan alles voor het karpervissen. Van boilies tot voerboten, van end tackle tot karperkleding. Zowel beginners als (ver)gevorderden kunnen hier kennismaken met de nieuwste technieken, het hipste gadgets en het beste materieel van grote en kleine merken.

Hits: 1776

Register for tickets or booths

Please register at the official website of Carp Den Bosc

Venue Map and Hotels Around

s-Hertogenbosch - Brabanthallen 's-Hertogenbosch, Netherlands s-Hertogenbosch - Brabanthallen 's-Hertogenbosch, Netherlands


Comments

800 Characters left