enarfrdehies

The Future of Packaging Technology next edition date updated

From April 05, 2023 until April 06, 2023
At Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch, Netherlands Categories: Packing & Packaging

De toekomst van verpakkingstechnologie | Empack Gorinchem - 5 t/m 7 april 2022

EMPACK DEN BOSCH 2023. Aftermovie Empack 2022. Column: Behekste kaas. Geslaagde editie Empack 2022 op nieuwe locatie Evenementenhal Gorinchem. Nieuwe elementen op Empack in Gorinchem. Column: Chipszak nog steeds in het verdom hoekje. Neem contact met op. Evenementenhal Gorinchem. Algemeen telefoonnumer.

THE FUTURE OF PACKAGING5 & 6 april 2023 | Brabanthallen Den Bosch

Zet jouw bedrijf in de spotlight, versterk jouw positie in de branche en bied oplossingen aan voor zoekende bezoekers.

Empack ontdek je trends, problemen en kansen die actueel zijn in de verpakkingsindustrie.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de verpakkingswereld.

Bekijk hier de aftermovie van Empack 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Op 5 en 6 april 2023 komt de top van de industrie weer twee dagen lang samen in Brabanthallen Den Bosch.

Columnist: Rijk van Korlaar van Brohl Wellpappe Nederland BV Ergens rond 2015 ontdekte ik Heks'nkaas. Een fris smeerseltje voor op een cracker of boterham.

GORINCHEM - De verpakkingsbeurs Empack kende een succesvol debuut in Evenementenhal Gorinchem. Op 5, 6 en 7 april presenteerden ruim 250 exposanten zich aan.

GORINCHEM - Met nog een paar uur op de klok te gaan, mag Empack eindelijk aftrappen in eigen huis, in Evenementenhal Gorinchem. Een andere.

Columnist: Ton Tanke, Senior Supervisor bij Intersnack De chipszak is een moeilijke verpakking als het gaat om recycling. Niemand wil deze verpakking hebben.