enzh-TWfrdehiitjakoptes

Precision Fair next edition date updated

From November 15, 2023 until November 16, 2023
At Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch, Netherlands Categories: Business Services, Miscellaneous

Precisiebeurs | 15 en 16 november 2023 | Vakbeurs en congres

De vakbeurs voor de gehele precisietechnologie waardeketen. De vakbeurs voor de gehele precisietechnologie waardeketen. Dit was de 21e editie van dePrecisiebeurs. De Precisiebeurs is de vakbeurs voor de gehele precisietechnologie waardeketen: van mechatronic engineering & systems, metrology, vacuum & clean, micro processing & motion, laser & photonics tot en met production for high precision.

Van micrometer naar picometer. De vraag naar nog nauwkeuriger en kleiner meten, produceren en construeren stijgt al jaren onverminderd. Producten en technologieën worden bovendien steeds complexer en slimmer. Precisietechnologie is dan ook razendsnel uitgegroeid tot dé stabiele basis van vele apparaten en componenten om ons heen. Niet voor niets vormt precisietechnologie een van de fundamenten voor de Nederlandse kennis- en innovatie-economie.

De samenwerkingen van de Precisiebeurs met Big Science projecten, maar ook met grote internationale OEMs hebben voor een groot aantal opdrachten aan het bedrijfsleven gezorgd en doen dat nog steeds. De grens van precisietechnologie is echter nog lang niet bereikt. Ontmoeten, samenwerken en kennisdelen zijn onmisbaar om mee te gaan in snelle technologische ontwikkelingen. Tijdens de 21e editie ontmoet u dan ook dé top vanuit het bedrijfsleven, opleidingsinstituten, overheidsinstanties, technische universiteiten en incubator programma’s. Gedurende twee dagen ontdekt u een breed scala aan oplossingen binnen de volgende thema's:.