enarzh-CNfrdehiiditjakomsptruesthtrurvi
+ 852 81700688
[email mbrojtur]

VIV Qingdao 2021

From September 15, 2021 09:30 until September 17, 2021 18:00
(Alarm COVID-19, Ne i këshillojmë vizitorët të kontrollojnë statusin e ngjarjes me organizatorët para se të vizitojnë.)

VIV Qingdao

VIV Qingdao

Që nga hyrja në Kinë në 2000, VIV gjithmonë ka insistuar në proporcionin e ndërkombëtarizimit, shkallën e markës dhe shkallën e arritjeve të tregtisë më të lartë se niveli mesatar i industrisë, dhe u zhvillua së bashku me industrinë e blegtorisë së Kinës, duke u bërë një urë që lidh gjithë globin zinxhir industri nga ushqimi në ushqim, siç janë derrat, shpendët, qumështi dhe produktet ujore. Me transformimin gradual të industrisë në vitet e fundit, ekspozita VIV China ka hyrë gjithashtu në një raund të ri të reformës dhe zhvillimit.

Përditësimi i përgjithshëm i shkallës së përmbajtjes së ekspozitës: zona e ekspozitës e ekspozuesve 5000 m2, 600 +, pritet të marrë më shumë se vizitorë profesionistë 30000;

Format inovative të shkëmbimit të nivelit të lartë, integrimi i thellë i burimeve, përmirësimi i dialogut vendas dhe të huaj, duke çuar rrugën drejt zhvillimit të industrisë! Më shumë se aktivitete 20 BBS u mbajtën për të analizuar thellësisht situatën aktuale të zhvillimit industrial global, dhe për të diskutuar bashkërisht problemet e zhvillimit të bagëtisë së Kinës, në mënyrë që të realizohet me të vërtetë ndërveprimi midis Kinës dhe tërë zinxhirit industrial të derrave, shpendëve, qumështit dhe ujërave produkte "nga ushqimi në ushqim". Më shumë se udhëheqësit e industrisë 200 do të ftohen të ndajnë përvojën e tyre të suksesshme dhe të analizojnë trendin global të zhvillimit.

Ekspozita e produkteve të reja Innovation, ekspozitë e konceptit të mirëqenies së kafshëve, zona e ekspozitës karakteristike ndërkombëtare për derrat, shumimi, ekspozita bashkëpunimi akademik, salla e leksioneve të ndërmarrjeve dhe aktivitete të tjera të ekspozitës me temë, të mrekullueshme!

Për më tepër, VIV do të ushtrojë më tej avantazhet e tij në fushën e promovimit të tregtisë, të arrijë bashkëpunim me media dhe institucione të industrisë vendase dhe të huaja dhe të përmirësojë më tej shërbimet e përputhjes së tregtisë. Përmes skuadrave të specializuara dhe bazës së të dhënave të blerësve bazë botërorë, ajo do të kryejë kërkime të thelluara dhe ftesë drejtuese të qëllimit të blerjes së blerësve dhe përputhen të sakta të sakta në vendin e ekspozitës. Organizoni aktivitete dhe shërbime mbështetëse siç janë hetimi i thelluar i ndërmarrjeve, rekrutimi i talenteve dhe lavdërimi i industrisë.

 

Transformimi dhe përmirësimi i zhvillimit të blegtorisë Qingdao për të ndihmuar rigjallërimin rurale

Provinca Shandong është një provincë e madhe e blegtorisë në Kinë, me prodhimin e përgjithshëm të mishit, vezëve dhe qumështit që përbën rreth një të dhjetën e vendit, duke renditur të parën në Kinë për shumë vite, dhe eksportin e produkteve shtazore që llogariten për më shumë se 40% të vendit. Provinca Shandong është një bazë e rëndësishme e prodhimit dhe përpunimit të blegtorisë në Kinë, me një themel të fortë të industrisë së blegtorisë, e cila përmban perspektiva të gjera zhvillimi dhe mundësi të tregut. E vendosur në fundin jugor të gadishullit Shandong, Qingdao është një qytet unik bregdetar me pamje të bukura dhe klimë të këndshme.

Blegtoria moderne e kafshëve është një industri e rëndësishme për të promovuar rigjallërimin rural. Në vitet e fundit, Qingdao ka vendosur në mënyrë të vendosur konceptin e zhvillimit të gjelbër, përqendruar në drejtimin e zhvillimit të shkallës, industrializimin, ekologjinë dhe markën, promovoi në mënyrë aktive reformën strukturore nga ana e furnizimit të blegtorisë dhe veprimin "një industri, një politikë" plan, dhe promovoi më tej transformimin dhe përmirësimin e blegtorisë.

Aktualisht, Qingdao ka më shumë se ferma të standardizuara 2,400 dhe do të ndërtojë dhe rindërtojë 50 më shumë vitin e ardhshëm. Prodhimi i produkteve blegtorale nga fermat në shkallë të gjerë do të përbëjë gati 90% të produkteve totale blegtorale të qytetit. Fermat e shkallëzuara të standardizuara jo vetëm që zvogëlojnë hyrjen e personelit dhe konsumin e energjisë për zonën e njësisë së shumimit, por gjithashtu sigurojnë cilësinë dhe sigurinë e produkteve.

Vitet e fundit, sektori i blegtorisë së qytetit nga prodhimi në industri për të mbështetur ndërmarrjet kryesore blegtorale për të zgjatur zinxhirin industrial, për të arritur integrimin e prodhimit, përpunimit, zhvillimit të marketingut. Byroja e blegtorisë së qytetit gjithashtu në mënyrë aktive për të krijuar një markë të njohur blegtorale. Aktualisht, ka produkte kafshësh pa ndotje 335 në qytet, që përbëjnë 23% të krahinës. Në 2019, do të kultivohen më shumë se produkte shtazore pa ndotje 20.

 

Pozicioni i rëndësishëm strategjik i Shandong Qingdao në bregun perëndimor të rrethit të ri kombëtar Qingdao

Provinca Shandong është një provincë e madhe e blegtorisë në Kinë dhe një bazë e rëndësishme prodhimi dhe përpunimi dhe eksporti të blegtorisë në Kinë. Qingdao, qendra e saj ekonomike, është një qytet kryesor port tregtar ndërkombëtar në Kinë, një qytet nyje kryesore e korridorit ekonomik të urës së re kontinentale evaziane dhe një shtyllë strategjike e bashkëpunimit detar. Ka infrastrukturë perfekte urbane dhe shërbime gjithëpërfshirëse dhe pret shumë aktivitete dhe konferenca globale çdo vit.

Zona e re bregdetare perëndimore Qingdao (bregdetare perëndimore zonë e re për shkurt), e vendosur në qytetin Qingdao, provinca Shandong, Kinë, është një zonë e re në nivel shtetëror me temën e zhvillimit ekonomik detar. Në qershor 3, 2014, këshilli shtetëror i Kinës miratoi zyrtarisht krijimin e zonës së re të bregut perëndimor Qingdao, duke u bërë zona e nëntë e re kombëtare në Kinë.

Tags: Blegtoria
Klikime: 11642

Lokacioni

500 Figurë u larguan