enarzh-CNfrdehiiditjakomsptruesthtrurvi
+ 852 81700688
[заштитена по е-пошта]

Како да ангажираш преведувач? Специјални

Можете да ангажирате преведувач кога ќе стигнете на саемот. Толкувачите ќе држат штанд за транспаренти надвор од влезовите на Саемот Кантон.

Еве некои цени за услуги за толкување за вашата препорака: англиски, јени 200 ~ 400 / ден / лице, други малцински јазици RMB 400 ~ 700 / ден / лице. "

Or  

Центарот за увоз и извоз на увоз и извоз во Кина (ИЦЦ) е подружница на Канцеларијата за надворешни работи на кинескиот увоз и извоз. Тоа е авторитетна толкување агенција обезбедување добра услуга за толкување за купувачи и изложувачи на Кантонот саем.

Јазик

Англиски, шпански, италијански, француски, руски, јапонски и арапски и др.

Обем на услуги

Обезбедуваме само услуга за толкување во рамките на кинескиот Саем за увоз и извоз во текот на саемското време.

Полнење на услуга

Англиски: 400-800 RMB / дневно / по преведувач
Други јазици: 500 -1000 RMB / дневно / по преведувач

Резервација и контакт

Услугата за онлајн резервација за превод треба да се достави од 15th март до 5th мај (пролетен кантонски саем) или 15th септември до 4th ноември (саем на есенскиот кантон).

Онлајн резервација

Ве молиме прочитајте ги инструкциите за резервација и направете резервација преку интернет. Според вашето барање, ќе ви ги обезбедиме соодветните толкувачи.

Веб-страница за резервирање:  http://www.cantonfair.org.cn/en/interpreter/index.shtml

 

во саботата февруари 03
Беше овој ред?