სავაჭრო გამოფენები ჩინეთში

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi
(+ 852) 8170 0688

მაქვს ჩინეთის ვიზა ეწვევა Canton სამართლიანი?

ვინ ქვეყნებიდან ჩინეთის ვიზის თავისუფალი პოლიტიკაგთხოვთ მიმართოთ ჩინურ ვიზას (ნებისმიერი ტიპი, როგორც წესი, "M") მიწვევით Canton სამართლიანი სანამ წასვლა ჩინეთში.

აქ არის ადგილი, სადაც შეგიძლიათ მიიღოთ ჩინური ვიზა.

  1. საელჩო ან PRChina– ს გენერალური საკონსულო თქვენს ქვეყანაში (მისიები საზღვარგარეთ. თითოეული ქვეყანა განსხვავებულია, გთხოვთ, დაუკავშირდეთ ინფორმაციას დამატებითი ინფორმაციის მისაღებად. უამრავი დოკუმენტი, მაგრამ ნაკლები ფული ეღირება.
  2. ადგილობრივი ტურისტული სააგენტო ან სავიზო სააგენტო. ეს ეღირება გარკვეული თანხა, გთხოვთ მოძებნოთ ონლაინ რეჟიმში თითოეული ქვეყნისთვის. ჩინეთის საელჩო ძალზე დაკავებულია და მათ ხშირად სურთ, რომ გყავდეთ პროფესიონალი აგენტი, რომელიც დაგეხმარებათ სავიზო ბიზნესის წარმოებაში. ამიტომაც შეიძლება საკუთარი თავის გაკეთება იმდენად რთული იყოს.
  3. კომისარის ოფისი ჩინეთის საგარეო საქმეთა მინისტრის ჰონგ კონგში. ვებგვერდი http://www.fmcoprc.gov.hk/eng/fwxx/wgrqz/ ტელ: 852-34132300 ან 852-34132424 (ხელმისაწვდომია 10: 00-11: 00am, 3: 00-4: 00pm სამუშაოზე : 852-34132345 ელ.ფოსტა: ელფოსტის ეს მისამართი არის დაცულია უსრგებლო წერილებისგან. თქვენ გჭირდებათ ჯავასკიპტის ჩართვა მის სანახავად.
  4. 72 / 144 საათი სატრანზიტო ვიზა გათავისუფლების პოლიტიკა. (Q & A 72 საათის სატრანზიტო სავიზო გამონაკლისის პოლიტიკაზე)

შენიშვნა:

  • კანტონის სამართლიანი მოწვევის ოფიციალურ ჩამონათვალში მოცემულია მხოლოდ მყიდველის სახელი, ეროვნება და კომპანიის სახელი. ჩვეულებრივ, ნებისმიერი ჩინური ქარხნის ან საგარეო სავაჭრო კორპორაციების (საწარმოთა) მოწვევა უფრო მეტს მუშაობს ჩინური სავიზო განაცხადისთვის. (გთხოვთ, გაითვალისწინოთ, რომ მიწვევა არის კანტონის სამართლიანი გამოცემული მოწვევის წერილი. ეს შეიძლება დაგეხმაროთ ჩინური ვიზის მისაღებად, მაგრამ ეს ყველაფერი დამოკიდებულია თქვენს ქვეყანაში ჩინეთის საელჩოზე.)
  • მყიდველებმა, რომლებიც უნდა იყიდონ მატერიკზე ჩინეთიდან ჰონგ კონგში, მაკაოში და კვლავ დაბრუნდნენ Guangzhou- ში, უნდა შეიტანონ განაცხადი მრავალეტაპიან ვიზაზე.
  • ვიზის გახანგრძლივება და ახალი ვიზის მისაღებად მოთხოვნა ჩინეთის მატერიკზე, გირჩევთ გამოიყენოთ ეს ჰონგ კონგში გამგზავრებით.
  • თუ უკვე ჩინეთში ვიზის გარეშე გააფრენთ ჩინეთში, თქვენ გაიგზავნით ჰონგ კონგში.