სავაჭრო გამოფენები ჩინეთში

enafsqarhyazeubebgcazh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakolvltmkmsmtnofaplptrorusrskslesswsvthtrukurvicyyi

მაქვს ჩინეთის ვიზა ეწვევა Canton სამართლიანი?

ვინ ქვეყნებიდან ჩინეთის ვიზის თავისუფალი პოლიტიკაგთხოვთ მიმართოთ ჩინურ ვიზას (ნებისმიერი ტიპი, როგორც წესი, "M") მიწვევით Canton სამართლიანი სანამ წასვლა ჩინეთში.

აქ არის ადგილი, სადაც შეგიძლიათ მიიღოთ ჩინური ვიზა.

  1. თქვენს ქვეყანაში PRChina– ს საელჩო ან გენერალური საკონსულო(მისიები საზღვარგარეთ). თითოეული ქვეყანა განსხვავებულია, გთხოვთ დაუკავშირდეთ დამატებითი ინფორმაციის მისაღებად. უამრავი დოკუმენტი, მაგრამ ნაკლებია ფული.
  2. ადგილობრივი ტურისტული სააგენტო ან სავიზო სააგენტო. ეს ეღირება გარკვეული თანხა, გთხოვთ მოძებნოთ ონლაინ რეჟიმში თითოეული ქვეყნისთვის. ჩინეთის საელჩო ძალზე დაკავებულია და მათ ხშირად სურთ, რომ გყავდეთ პროფესიონალი აგენტი, რომელიც დაგეხმარებათ სავიზო ბიზნესის წარმოებაში. ამიტომაც შეიძლება საკუთარი თავის გაკეთება იმდენად რთული იყოს.
  3. კომისარის ოფისი ჩინეთის საგარეო საქმეთა მინისტრის ჰონგ კონგში. ვებსაიტზე http://www.fmcoprc.gov.hk/eng/fwxx/wgrqz/ ტელ: X-XX- დან 852- დან 34132300- დან (852: 34132424- 10: 00- 11: სამუშაო დღის სამუშაო დღეებში) ფაქსი: X-XXX ფოსტა: ელფოსტის ეს მისამართი არის დაცულია უსრგებლო წერილებისგან. თქვენ გჭირდებათ ჯავასკიპტის ჩართვა მის სანახავად.
  4. 72 / 144 საათის ტრანზიტის სავიზო გათავისუფლების პოლიტიკა. (Q & A ტრანზიტული Visa გათავისუფლების პოლიტიკის შესახებ)

შენიშვნა:

  • კანტონის სამართლიანი მოწვევის ოფიციალურ ჩამონათვალში მოცემულია მხოლოდ მყიდველის სახელი, ეროვნება და კომპანიის სახელი. ჩვეულებრივ, ნებისმიერი ჩინური ქარხნის ან საგარეო სავაჭრო კორპორაციების (საწარმოთა) მოწვევა უფრო მეტს მუშაობს ჩინური სავიზო განაცხადისთვის. (გთხოვთ, გაითვალისწინოთ, რომ მიწვევა არის კანტონის სამართლიანი გამოცემული მოწვევის წერილი. ეს შეიძლება დაგეხმაროთ ჩინური ვიზის მისაღებად, მაგრამ ეს ყველაფერი დამოკიდებულია თქვენს ქვეყანაში ჩინეთის საელჩოზე.)
  • მყიდველებმა, რომლებიც უნდა იყიდონ მატერიკზე ჩინეთიდან ჰონგ კონგში, მაკაოში და კვლავ დაბრუნდნენ Guangzhou- ში, უნდა შეიტანონ განაცხადი მრავალეტაპიან ვიზაზე.
  • ვიზის გახანგრძლივება და ახალი ვიზის მისაღებად მოთხოვნა ჩინეთის მატერიკზე, გირჩევთ გამოიყენოთ ეს ჰონგ კონგში გამგზავრებით.
  • თუ უკვე ჩინეთში ვიზის გარეშე გააფრენთ ჩინეთში, თქვენ გაიგზავნით ჰონგ კონგში.